Albă ca Zapada – 2 – 3 Aprilie 2016

alba ca zapada

„Albă ca Zapada” este povestea clasică, adaptată în stilul Zurli de Mirela Retegan. Albă ca Zapada, Maștera și Mutulică reușesc să pună în scenă firul poveștii într-un spațiu neconvențional și într-o maniera atipică. Spectacolul este bazat pe implicarea copiilor și are o morala: cei mici nu trebuie să dea drumul în casă persoanelor pe care nu le cunosc, să nu vorbească deloc cu străinii și să nu primească daruri de la ei. Un spectacol frumos, curat, antrenant, realizat cu dăruire și dragoste pentru cei mici.

2 – 3 Aprilie 2016, Hotel Caro – sala Iorga. Spectacolul se va juca, așa cum v-am obișnuit, în două reprezentații. Primul spectacol începe la 10:30, iar al doilea la 12:00, sâmbătă și duminică.

Cum vă recomandăm să procedaţi:

Dacă v-am convins să alegeţi Teatrul Zurli, teatru pentru copii, vă rugăm să faceţi o rezervare la adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro.
Veţi avea rezervate locurile pe scaune pentru adulţi, iar copiii primesc pernuţe super colorate. Preţul unui bilet este de 20 lei/adult şi 10 lei/copil. Atentie, locurile sunt limitate.

La noi vin copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani. Dacă vă răzgândiţi sau a intervenit o problemă, de orice natură, rugămintea noastră este să anunţaţi pe adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro, pentru a ne ajuta pe noi într-o mai bună administrare a timpului şi locurilor.

Pentru orice alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.295.810, între orele 09:00 – 19:00, Roxana, project manager-ul acestui proiect vă va oferi toate detaliile necesare.

Recomandarea noastră este să ajungeţi cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. La ora anunţată de începere a spectacolului, rezervările se anulează.


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *