Cei trei purceluși – Teatrul Zurli

purcelusiVeste mare, veste mare! Pentru ultima dată în această stagiune, la Hotel Caro, facem prezența. Primii la catalog, „Cei trei purceluși”. Ei își dau întâlnire la sala Iorga, sâmbăta și duminica aceasta, de la 10:30 și de la 12:00, unde cei trei frățiori năzdrăvani trăiesc o aventură în mijlocul pădurii.

Pornim în aventura sfârșitului de săptămână aflând că cel mai mare dintre frățiori este serios și preocupat de construirea unei case, cel mijlociu vrea doar să se joace cu mingea, iar cel mic este cântărețul grupului. Împreună sunt un trio fantastic, alături de care cei mici vor învăța cum pot să treacă cu bine peste situații nu tocmai plăcute, cum să găsească soluții la probleme și că un pericol nu trebuie niciodată subapreciat.

Chiar dacă mama lor i-a avertizat despre pericolele care îi pândesc în pădure, ei vor trăi o adevarată aventură care se va transforma într-o morală zdravănă. E bine să-ți termini mai întâi treaba și pe urmă să te joci.

Costumele noastre sunt foarte frumoase și vesele, muzica și coregrafia antrenante, spectacolul e plin de învățăminte și voioșie.

Spectacolul este o adaptare după Mirela Retegan, în binecunoscutul stil Zurli.

Cum vă recomandăm să procedaţi:
Dacă v-am convins să alegeţi Teatrul Zurli, teatru pentru copii, vă rugăm să faceţi o rezervare la adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro.
Veţi avea rezervate locurile pe scaune pentru adulţi, iar copiii primesc pernuţe super colorate. Preţul unui bilet este de 20 lei/adult şi 10 lei/copil.

La noi vin copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani. Dacă vă răzgândiţi sau a intervenit o problemă , de orice natură, rugămintea noastră este să anunţaţi pe adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro, pentru a ne ajuta pe noi într-o mai bună administrare a timpului şi locurilor.

Pentru orice alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.295.810, între orele 10:00 – 19:00, Roxana, project manager-ul acestui proiect vă va oferi toate detaliile necesare.

Recomandarea noastră este să ajungeţi cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. La ora anunţată de începere a spectacolului, rezervările se anulează.

Vă așteptăm cu drag și veselie!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *